blogi1.jpg

Sainpa tässä vähän aikaa sitten inspiraation alkaa tuunaamaan kouluvihkojani. Täytyy myöntää, että tykkään lopputuloksesta :3 (Kaverini kommentti WhatsApissa: peukku ylös-hymiö ja "jänniä"... kyseinen tyyppi sanoi myöhemmin, että olisi kommentoinut "hienoja" mutta kun ei ollut varma, ovatko nämä jotain niitä minun hobittihömpötyksiäni) Toivottavasti se koulumotivaatiokin vielä saadaan kohenemaan! Ja tietenkin vihot pysyvät nyt myös paremmassa kunnossa. Tässä siis muutamia kuvia. Valkoiset sutut joissakin kuvissa johtuvat siitä, että muokkasin Photoshopilla oman koko nimeni piiloon kaikelta kansalta. Toivottavasti ei haittaa. Kuvien ottamisen jälkeen päällystin vihot vielä kontaktimuovilla.

Yllä matematiikanvihkoni eli nykyään numerologian vihkoni! Kukas nyt on lukenut liikaa J. K. Rowlingia… Ruskean päällyspaperin löysin varastosta. Kellon kuvat, jotka mielestäni sopivat tähän, leikkasin lehdestä, ja tarra otsikon vieressä on uudesta lempparistani Harry Potter: Suuri velhouskirja.

blogi2.jpg

Taikuuden historia, joka on tunnetummalta nimeltään historia ja suosikkiaineeni, sai arvoisensa päällystyksen.

blogi3.jpg

Englannille en keksinyt velhomaisempaa nimeä (muinaiset riimut on varattu äidinkielen viholle). Ehdottakaa ihmeessä, jos keksitte! Kartta on leikattu Kreikan lomalta saadusta matkamuistopussista ja kuten näkyy, se esittää Lefkaksen saarta.

blogi4.jpg

Biologia & maantietohan tuolla piileksii. Mutta kummaan opiskeleminen on muka hohdokkaampaa, Aasian vuoristojen vai taikomisen? Pullojen kuvatkin ovat Suuresta velhouskirjasta.

IMAGE-20150124-15h-47m-20s.jpg

Englannin kirja. Se taitaakin olla ainoa koulukirjamme, joka ei mene kiertoon ja joka näin ollen oli luvallista päällystää. Harmi! Ja tällaiselta se näytti ennen muodonmuutostaan (tuossa kuvassa on Reader ja päällystämäni kirja on Activity Book, mutta sellainen sekin silti oli):

IMAGE-20150124-15h-49m-39s.jpg

Näin siis minulla ja luovuudenpuuskillani. Mitäs piditte?